Nyheder & Model specifikationer


________________________________________________________________

Mazda CX-5

Mazda CX-5 er vores store SUV på modelprogrammet. Mazda CX-5 har siden år 2012 været en fast del af Mazda’s modelprogram og er til dato en af de mest populære SUV modeller i Danmark. Den seneste udgave af CX-5 er både indvendigt og udvendigt komfortabel og fornøjelig både for fører og passagerer. Med et design, der er en hyldest til glæden ved at køre, giver Mazda CX-5 alle om bord en stærk følelse af Jinba Ittai, den stærke følelse af at være ét med bilen. 

 

CX-5 bliver markedsført i tre versioner med spændene udstyr som kan suppleres med flere gode udstyrspakker. De tre versioner kaldes: Core, Vision & Optimum og kan købes til priser fra kr. 292.133,-.

Den billigste udgave er Core, her får man blandt andet Full LED-forlygter, 3 trins sædevarme, Nøglefri start, Aircondition, 4 el-ruder, Fartpilot, Nødbremse system, G-Vectroring Control. Den samme bil med det omfattende Vision udstyr koster fra kr. 332.835,- og med det overdådige Optimum udstyr koster bilen fra kr. 351.333,-. Optimum udgaven kan fås med aktiv fartpilot som kan bremse bilen helt med til 0 km. i timen (Skulle det blive nødvendigt), lækker designet læderkabine, el-justerbare sæder, sædevarme på bagsædet, skiltegenkendelse og aktiv vejbaneassistent.

Mazda Cx-5 fås med følgende motorer:

 • Benzin:

  • 2,0 165 hk

  • 2,0 160 hk (Kun med AWD)

  • 2,5 194 hk (Kun med AUT) (Cylinder frakoblings teknologi)

 • Diesel:

  • 2,2 150 hk

  • 2,2 175 hk (Kun med Aut. AWD og top-udstyr)

 
Mazda CX-3

Mazda CX-3 er Mazdas svar på en Crossover model, altså en lidt højere bil som er mindre end en SUV.  Mazda har valgt at satse på sportslig design, kraftige motorer og et højt udstyrsniveau – ikke mindst på sikkerhedssiden. Dertil kommer den smittende køreglæde, der kendetegner enhver Mazda.

Mazda CX-3 kommer i to versioner af den kraftige 2.0-liters SKYACTIV-benzinmotor med et meget højt kompressionsforhold, der blandt andet kendes fra Mazda6 og Mazda3.

I CX-3 yder de henholdsvis 120 hk og 150 hk.. Førstnævnte har altid forhjulstræk og enten manuel eller automatisk gearkasse, mens den anden altid har firehjulstræk og enten manuel eller automatisk gearkasse.
CX-3 kan også leveres med en 1.5-liters SKYACTIV-dieselmotor med 105 hk.

Mazda CX-3 bliver markedsført i tre forskellige udstyrsniveauer (Core, Vision og Optimum) og til priser fra 210.809 kr.
For de penge får man en CX-3 Core med 2.0-liters benzinmotoren med 120 hk, 6-trins manuel gearkasse og udstyr som aircondition, varme i forsæderne, el-ruder for og bag, nøglefri start og bakkebremse. Den samme bil med det omfattende Vision-udstyr koster fra 230.453 kr., og med det overdådige Optimum-udstyr er prisen 257.833 kr.

 

Mazda 2

Mazda2 er et bevis på, at de bedste ting af og til kommer i små pakker. Med sin sprudlende energi, karakter og vitalitet giver dens iøjnefaldende "KODO – Soul of Motion"- design bilen en enestående fremtoning, som får folk til at vende sig om på gaden.
Den byder på god respons og køreglæde, hvad enten det er i byen eller på motorvejen – Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau, hvad angår tekniske løsninger og det velfungerende infotainment-system, der findes i hele Mazda modelprogrammet. 

Mazda 2 byder på udstyr der normalt er forbeholdt lange større og dyrere biler.
Dermed gør Mazda 2 op med alle fordomme om kun store biler kan være rummelige og luksuriøse.  Bilen er ganske vist kompakt uden på, men overrasker med sin indvendige rumlighed og med interiør af høj klasse. Selve instrumentbordet har et rent og sportsligt design med et reduceret antal kontakter.

Mazda 2 markedsføres i Danmark i 4 versioner Core, Vision, Superior & Optimum og med priser fra kr. 135.209,- For den pris får man en Mazda 2 Core 1,5 75 hk benzin med både 4 el-ruder, 5 døre, Fjernbetjen centrallås med nøglefri startsystem, Sædevarme & El-sidespejle.
Vælger du herimod Vision udgaven af Mazda 2 som koster kr. 160.579,- , får du en 1,5 90 hk. benzinmotor med blandt andet: Fartpilot, P-sensore, Klimaanlæg, Blindvinkelsalarm, Bluetooth, Regn & lyssensore  og meget mere. Den samme bil med det overdådige Superior-udstyr kan erhverves fra kr. 174.117,- og endeligt kan Mazda 2 fås i den kraftfulde Optimum udgave med en 1,5 115 hk. motor, som kører fra 0 – 100 km/t på kun 8,7 sekunder! Mazda 2 optimum fås fra kr. 192.419,-.

Mazda 3

Mazda 3 er en af Mazda´s mest solgte biler i sin klasse, med sit smukke design, dynamiske køreegenskaber, avanceret sikkerhed og komfort.

Mazda3 Hatchback omfatter et udvalg af prisvindende, avancerede SKYACTIV-teknologier. Det aerodynamiske, lette karrosseri sørger for præcision og smidighed og garanterer en dynamisk kørsel med et lavt brændstofforbrug.

Gearkasserne i Mazda3 sørger for hurtige og præcise gearskift, mens i-stop (start/stopsystem) er med til at holde brændstofforbruget nede. Mazdas karakteristiske idé om Jinba-Ittai — samhørighed mellem bil og fører, styrkes yderligere af de nye SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologier, som giver integreret kontrol over motor, gearkasse, undervogn og karrosseri.

Udstyret med avancerede i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktioner giver Mazda3 Hatchback dig en høj grad af komfort og sikkerhed, så du kan nyde din køretur fuldt ud. 

 • Vognbane-assistenten advarer dig, når du er ved at forlade vejbanen

 • Alarm ved uopmærksom fører holder øje med din kørsel og beder dig om at tage en pause.

 • Mazdas radarstyrede fartpilot holder øje med afstanden til forankørende biler

 • Avanceret Smart City Brake Support, som forebygger kollisioner, kan nu også registrere og bremse for fodgængere