Mazda2 - Spar 15.000 kr.

Mazda2 forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort. Sofistikeret design og avancerede sikkerhedssystemer er standard, og med hybrid-teknologi kører du længere på literen. Mazda2 er lige sjov at køre i byen og på landevejen. Start din oplevelse Due Andersen Biler i dag.

MAZDA2 NU FRA 159.995 KR. (FØR 175.000 KR.)

Flere detaljer om Mazda2

Design

De bløde linjer og smukke proportioner i Mazda2 er en afspejling af vores japanske æstetik, der ærer formens enkelhed. Ved at anvende vores designsprog “Kodo – Soul of Motion” har vores designere frembragt en bil med et udtryk, der er legende let og alligevel elegant. De dramatiske konturer på den velformede motorhjelm flyder yndefuldt over i den dristige nye grill og forkofanger, hvilket understreger den overordnede følelse af bevægelse i linjerne. 

Forbedret ydelse

Forbedret ydelse. Mere effektivitet. Større køreglæde. Det er, hvad vores nyeste Skyactiv-motorer i Mazda2 2 er udviklet til at levere. Vi mener, at fremragende brændstofeffektivitet skal kombineres med stærk ydeevne. Så vores dygtige ingeniører fandt en måde at forbedre begge dele på. Hvert eneste aspekt af bilen er konstrueret til at maksimere køredynamikken og effektiviteten: både karrosseriets konstruktion, motorteknologien samt undervogn og transmission. 

  • BRÆNDSTOFØKONOMI VED BLANDET KØRSEL (WLTP): Op til 21,3 km/l  
  • CO2 -EMISSIONER VED BLANDET KØRSEL (WLTP): Ned til 107 g/km 
  • TRÆKKAPACITET: Trailer med bremser, 900 kg
  • SKYACTIV-G 90 hk
  • Motor med direkte indsprøjtning
  •  

Se flere biler til salg hos Due-Andersen Biler

 
 
 

Book en prøvetur

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00