Jobopslag: Vi søger en erfaren værkfører til Mazda og Suzuki i Hillerød Læs mere

Due Andersen Biler A/S – en Mazda- og Suzuki-forhandler i centrum af Nordsjælland

Tilbage i 1968 blev Due Andersen Biler A/S grundlagt af Jørgen Due Andersen. Sidenhen er der sket et generationsskifte, så sønnen Søren Due Andersen nu sidder i førersædet.

Vi beskæftiger os med alt indenfor salg af biler, klargøring, service, forsikrings-reparation samt salg af tilbehør og reservedele. Hos Due Andersen Biler har vi altid haft en vision om at kunne tilbyde vores kunder nye biler, men også nyere brugte biler, der er blevet gennemgået og klargjort i særklasse. Vi sælger udelukkende biler af mærkerne Mazda og Suzuki og har været autoriseret forhandler siden henholdsvis 1974 og 1996. Vores store erfaring gør, at vi er i stand til at kunne vejlede og rådgive dig, så du føler dig tryg i købet af din næste bil.

Vi er i dag 20 veluddannede, passionerede og topmotiverede medarbejdere, som er under konstant udvikling. På den måde sikrer vi os, at vi altså kan yde dig den bedst mulige service.

Hvor finder du os?

Der er mange overvejelser, når man skal bestemme, hvordan man vil finansiere sin kommende bil. Vi hjælper dig hellere end gerne og gennemgår dine forskellige muligheder ved vores fire samarbejdspartnere.Du er altid velkommen til at komme forbi og tage et kig på vores udstilling på Frejasvej 31, 3400 Hillerød. Her kan du se og opleve hele Mazda- og Suzuki’s nyvognsprogram – og du er selvfølgelig også velkommen til tage en prøvetur på vejene omkring Hillerød.

Bor du ikke i nærheden, kan du også altid fange os på telefon +45 48 26 76 66 – eller kontakte os på e-mailen: salg@due-amdersen.dk.

Vi glæder os til at få en rigtig “bil-snak” og hjælpe dig videre med dine bildrømme!

Har du spørgsmål ?

Vi svarer tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00