Værkstedet hos Due Andersen A/S

Hos Due Andersens værksted klarer vi alle opgaver! Med bl.a. et mekanisk værksted, stort reservedelslager og klargøringsværksted kan vi tilbyde dig en bred vifte af serviceydelser.

På vores værksted vil du møde vores professionelle team af teknikere. Vi sørger for, at de konstant er opdateret med de nyeste kurser og teknisk viden om Mazda og Suzuki, så de kan udføre alle typer af serviceeftersyn og reparere din bil uden problemer. Selvom vi ofte kan fikse din bil hurtigt, tilbyder vi dig en lånebil i reparationsperioden, hvor du kan køre et frit antal kilometer.

På vores værksted vil du ved indskrivningen blive mødt af Martin Bertelsen som leder og fordeler arbejdet blandt vores kvalificerede teknikere og værkførerassisten Dalibor Turlikic som er klar til at rådgive dig ift. vedligeholdelse og reparation af din bil.

Klargøring af brugte biler

Hvis du køber en af vores nyere brugte biler, lover vi at klargøre den inden, så der ingen problemer er, når du sætter nøglen i og sætter kursen væk fra vores bilhus. Vores klargøring er på højde med de professionelle klargøringsfirmaer, der findes i Danmark. Vi tilbyder også alle typer af klargøringer – f.eks. lygtepoleringer, dybdepolering med lakkonservering samt rengøring af kabinen. Og så kan vi selvfølgelig også behandle bilens undervogn, hvis det er nødvendigt.

Hvornår kan du møde op?

Vores værksted har åbent mandag til fredag og har nedenstående åbningstider:

Mandag – torsdag: 7.30 – 15.30
Fredag: 7.30 – 15.00

Fra kl. 8.00 kan du også fange os på telefonnummeret +45 48 26 76 66.

Bestil service og følg med via vores app

Hvis du downloader vores app “Due Andersen Biler” på Google Play eller App Store, så har du altid adgang til oplysninger vedr. din bil lige ved hånden. Derudover kan du også via appen:

Få en tryghedsaftale

Er du interesseret i en tryghedsaftale? Hos Due Andersen Biler tilbyder vi dig at tegne en tryghedsaftale, så du altid både har tryghed og styr på budgettet, når det kommer til reparation af din bil. Derudover er du også sikker på, at din bil bliver serviceret efter alle forskrifter af uddannede teknikere med speciale i Mazda og Suzuki.

Med aftalen får du følgende:

Lyder det som noget for dig? Ring på +45 48 26 76 66 – så besvarer vi gerne eventuelle spørgsmål og uddyber aftalen nærmere.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at ringe til vores værksted og få oplyst priser på service, reparationer eller andet. Du kan også bestille tid til service via kontaktformularen her på siden, via vores app eller ved at ringe til os på ovenstående telefonnummer.

Har du spørgsmål ?

Vi svarer tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00