Jobopslag: Vi søger en erfaren værkfører til Mazda og Suzuki i Hillerød Læs mere

Suzuki Across

Suzuki Across er en avanceret plug-in hybrid SUV med imponerende elektrisk rækkevidde, der er robust og kan klare terrængående kørsel. Med sin kraftfulde motor og avancerede sikkerhedsfunktioner tilbyder Across både komfortabel kørsel og pålidelig ydeevne. Den rummelige kabine og moderne teknologifunktioner gør den ideel til både familieeventyr og daglig pendling.

Flere detaljer om Suzuki Across

Across er en plug-in hybrid og kan køre helt op til 75 km udelukkende på el. Den giver dermed en god brændstoføkonomi og udleder mindre CO2. Den har også E-Four 4-hjulstræk, der optimerer dens køreegenskaber og kan køre fra 0 til 100 km/t på bare 6,2 sekunder.

Suzuki Across er en robust, rummelig og sporty bil, hvor der ikke er sparet på udstyret. Der er både automatisk nødbremse og aktiv fartpilot samt en masse andet sikkerheds- og komfortudstyr som f.eks. P-sensor med bremsefunktion, el-ruder, vognbaneassistent og et multijusterbart læderrat. Med dens udstyr, lækre design og de 19” alufælge kombineret med hybrid-funktionen er den et attraktivt valg for mange.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du brug for hjælp ?

Vi svarer tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00