Jobopslag: Vi søger en erfaren værkfører til Mazda og Suzuki i Hillerød Læs mere

Suzuki Ignis

Suzuki Ignis er en smart og kompakt SUV med en dristig og unik stil. Den tilbyder god højde i kabinen og fremragende brændstoføkonomi, hvilket gør den ideel til både bykørsel og eventyr på landevejen. Ignis imponerer også med sit rummelige interiør og avancerede teknologi-funktioner, der giver en behagelig og moderne køreoplevelse.

Flere detaljer om Suzuki Ignis

Ignis er den første SUV i klassen af minibiler, der kombinerer det bedste fra en SUV med en minibils bevægelighed. Den er rummelig af en minibil at være, så den byder både på god plads til passagerer og til oppakning i bagagerummet.

Den fås i tre forskellige udgaver – både som standardmodellen Club samt modellerne Active og Adventure, hvor der er skruet ekstra op for udstyret. I alle tre udgaver er der installeret et 12V mildt-hybridsystem som elmotor. Den hjælper særligt benzinmotoren, når bilen skal sættes i gang og accelerere, så der er mindre CO2-udledning og dit brændstofforbrug minimeres. Motoren sørger også for, at bilen er lydløs, når den startes og slukkes.

Alle tre modeller har installeret ESP antiudskridning, ABS bremsesystem, Full LED forlygter og 6 airbags. Til standardmodellen Club kan der tilkøbes flere sikkerhedssystemer, og modellerne Active og Adventure har mere udstyr som standard.

Suzuki Ignis er til dig, der ønsker den perfekte kombination af en minibils funktionalitet og en SUV’s komfort, der samtidig er økonomisk med fornuftige sikkerhedssystemer.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du brug for hjælp ?

Vi svarer tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00