Jobopslag: Vi søger en erfaren værkfører til Mazda og Suzuki i Hillerød Læs mere

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross er en stilfuld og rummelig familie-SUV med imponerende brændstoføkonomi og en behagelig køreoplevelse. Med sit alsidige bagagerum og avancerede sikkerhedsfunktioner er S-Cross perfekt til både byture og længere rejser. Den kombinerer praktisk anvendelighed med moderne design og er ideel til dem, der søger komfort og pålidelighed.

Flere detaljer om Suzuki S-Cross

De tre modeller Comfort, Active og Adventure er udstyret med et Suzuki 48V mild-hybrid system, der er med til at forbedre brændstoføkonomien og giver samtidig ekstra kræfter til benzinmotoren. Til modellerne Active og Adventure er det muligt at købe automatisk gearskifte og dermed også Suzukis nye S-Hybridsystem, der er selvopladende og giver muligheden for at køre på strøm under nogle forhold.

Modeller med det nye S-hybrid kan trække op til 1.200 kg, imens modellerne med manuelt gearskifte kan trække helt op til 1.500 kg, som er perfekt, hvis du ønsker at kunne trække en campingvogn eller hestetrailer.

Sikkerhedsudstyr som f.eks. automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og skiltegenkendelse er i alle modellerne. Derudover er der også et multimediesystem, bakkamera, Apple Carplay/Android Auto og meget mere. Og i modellerne Active og Adventure er der endnu mere udstyr med.

Suzuki S-Cross er dermed en topmoderne SUV, der med sit avancerede udstyr, rummelighed, høje og komfortable siddestilling samt karakteristiske og stilfulde design er den perfekte familiebil.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du brug for hjælp ?

Vi svarer tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00