Jobopslag: Vi søger en erfaren værkfører til Mazda og Suzuki i Hillerød Læs mere

Suzuki Swace

Suzuki Swace er en rummelig og brændstofeffektiv stationcar, der kombinerer stil med praktisk anvendelighed. Med sit elegante design, avancerede sikkerhedsfunktioner og imponerende brændstoføkonomi er Swace det ideelle valg for dem, der søger komfortabel og pålidelig transport til hverdagsbrug og længere ture.

Flere detaljer om Suzuki Swace

Suzuki Swace har et gennemført design med mange detaljer som f.eks. et multijusterbart læderrat og et digitalt instrumentbræt. Kabinen er stor og rummelig, og den kan have op til 596 liter i bagagerummet.

Swace kører på avanceret hybridteknik. Det betyder, at den oplades helt automatisk imens du kører, hvilket gør, at den kan køre på strøm ca. halvdelen af tiden, hvis det er bykørsel. Derudover bidrager hybridteknikken til mindre CO2-udledning.

Modellen er udstyret med topmoderne sikkerhedsudstyr som f.eks. automatisk nødbremse, der genkender fodgængere og cyklister, aktiv fartpilot og skiltegenkendelse. Suzuki Swace kombinerer dermed høj sikkerhed og lækre detaljer med praktisk anvendelighed – og bliver dermed den perfekte familiebil.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du brug for hjælp ?

Vi svarer tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00