Jobopslag: Vi søger en erfaren værkfører til Mazda og Suzuki i Hillerød Læs mere

Suzuki Swift

Suzuki Swift er en alsidig, pålidelig og kompakt bil, der skiller sig ud med sit sporty design og dynamiske køreegenskaber. Med et moderne og rummeligt interiør giver Swift god komfort og er praktisk til både hverdagsbrug og længere ture. Med avancerede sikkerhedsfunktioner og en brændstofeffektiv motor giver Suzuki Swift en sikker og økonomisk køreoplevelse, der gør den til en populær favorit.

Flere detaljer om Suzuki Swift

Swift fås i tre forskellige udgaver – både som standardmodellen Club samt modellerne Action og Exclusive, hvor der er skruet ekstra op for udstyret. I alle tre udgaver er der installeret et 12V mildt-hybridsystem som elmotor. Den hjælper særligt benzinmotoren, når bilen skal sættes i gang og accelerere, så der er mindre CO2-udledning og dit brændstofforbrug minimeres. Motoren sørger også for, at bilen er lydløs, når den startes og slukkes.

Derudover topper Swift listen over udstyr i miniklassen, da der allerede i modellen Club er sikkerhedsudstyr som f.eks. automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full LED forlygter. Til Action- og Exclusive modellerne er der også bl.a. slingre-advarsel, blindvinkel-advarsel og skiltegenkendelse.

Suzuki Swift er dermed det perfekte valg til dig, der ønsker en bil i miniklassen, der både har god komfort, er økonomisk og er udstyret med forskellige sikkerhedssystemer, der tilsammen giver dig den perfekte køreoplevelse.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du spørgsmål ?

Vi svarer tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00