Jobopslag: Vi søger en erfaren værkfører til Mazda og Suzuki i Hillerød Læs mere

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara er en robust og alsidig SUV med et moderne design og fremragende terrængående evner. Den leverer en behagelig køreoplevelse både på og uden for vejen takket være sin pålidelige motor. Med sit rummelige interiør og avancerede sikkerhedsfunktioner er Vitara det perfekte valg til både familieeventyr og bykørsel.

Flere detaljer om Suzuki Vitara

Vitara er udstyret med et Suzuki 48V mild-hybrid system, der er med til at forbedre brændstoføkonomien og giver samtidig ekstra kræfter til benzinmotoren. Til modellerne Active og Adventure er det muligt at købe automatisk gearskifte og dermed også Suzukis nye S-Hybridsystem, der er selvopladende og giver muligheden for at køre på strøm under nogle forhold.

Modellerne med det nye S-hybrid kan trække op til 1.200 kg, imens modellerne med manuelt gearskifte kan trække helt op til 1.500 kg, som er perfekt, hvis du ønsker at kunne trække en campingvogn eller hestetrailer.

Denne Suzuki Vitara er den fjerde udgave og byder på topmoderne sikkerhedsudstyr som f.eks. automatisk nødbremse, aktiv fartpilot, aktiv vognbaneassistent og skiltegenkendelse. Derudover har den en høj siddeposition og rummelig kabine, der tilsammen gør bilen til det perfekte valg for både familier og SUV-elskere.

Obs. vi tager forbehold for, at de nævnte funktioner og det nævnte udstyr i teksten ovenfor kan variere afhængig af den valgte bilmodel. Kontakt os gerne for at høre mere.

Har du brug for hjælp ?

Vi svarer tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00