NY!Suzuki Swift

Suzuki Swift er på gaden i en helt ny forbedret udgave. Med hele 22,7 km/l og en hidtil uset pakke af komfort- og sikkerhedsudstyr i minibilsklassen gør Swift sig mere end nogensinde fortjent til sin stjernestatus.

Fx får du:
Navigation, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, 9″ infotainmentsystem, bakkamera, og meget andet.

Og det er i alle varianter.
Kom og oplev den ny Swift live hos Due Andersen Biler i Hillerød

Flere detaljer om den nye Suzuki Swift

Udstyrsniveau

Swift fås i tre forskellige udgaver – Upgrade – Advance og Desire. Den nye Swift  “trumfer igennem”  på udstyrsfronten, hvor selv den billigste model er udstyret som en dyr topmodel. Derfor hedder den Upgrade. Her får du både fuld sikkerhedspakke med alt det nyeste sikkerhedsudstyr og lækkert komfortudstyr som fx nøglefri betjening, 9″ infotainmentsystem med trådløs opkobling og Suzuki Connect, bakkamera, el-ruder for og bag samt navigation. Og det til en pris, der starter ved kun 169.990 kr.

Mild hybridsystem og op til 22,7 Km/l

Suzukis kompakte 12V mild-hybridsystem er standard i alle Swift-modellerne. Her sørger en lille elmotor (ISG-enhed) for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer. Energien får den fra nedbremsninger og decelerationer, der opsamles på et 12V lithium-batteri, så elmotoren er klar til brug ved den næste acceleration. Og du behøver slet ikke at tænke over systemet i det daglige. Det passer nemlig sig selv. Samtidig får du en nærmest lydløs genstart af motoren efter et automatisk stop ved lyskrydset.

Mild-hybrid systemet betyder, at du sparer på de dyre dråber og nedsætter CO2-udledningen. Ved blandet kørsel tilbagelægger den nye Swift op til flotte 22,7 km/l i følge WLTP-normen. Den er svær at stikke for klassekammeraterne.

Højt sikkerhedsniveau

Selvsikkerheden fejler bestemt ikke noget i den nye Swift, der stiller op med et tæt på uhørt højt sikkerheds-udstyrsniveau. Og det gælder vel at mærke for alle modelvarianter, der som standard fx byder på automatisk nødbremse, der nu også genkender cyklister, motorcykler og fodgængere, en mere avanceret adaptiv fartpilot med mange indstillingsmuligheder, skiltegenkendelse, blind-vinkel advarsel, hastighedsassistance, aktiv vognbaneassistent og LED lygter med automatisk op-og nedblænding. Dertil følger desuden advarsel mod krydsende trafik bag bilen, parkeringssensor bag og bakkamera, der gør bakning og parkeringsmanøvrer mere sikre. Og alt sammen er inkluderet i prisen for selv den billigste model. 

 

Til salg netop nu

 
 
 

Book prøvetur

Åbningstider

Kristi Himmelfarts Dag

Værksted – Plade – reservedele:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag – Søndag: Lukket

Salgsafdeling:
Torsdag / Kristi himmelfarts Dag: Lukket
Fredag: kl. 09:00 – 17.30
Søndag: kl. 11:00 – 15.00